Η ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ολοκληρώνει την υλοποίηση παροραμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στα πλαίσια του έργου «Κατάρτιση και Πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων στον κλάδο επεξεργασίας κρέατος» που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος / Σ.Ε.Β.Ε.Κ. , ως Δικαιούχος Φορέας.
Σκοπός της υλοποίησης των προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποίησης είναι η ενίσχυση της επαγγελματικής ικανότητας των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, ωφελουμένων της Πράξης καθώς και η προσαρμοστικότητά τους σε αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και η εργασιακή τους κινητικότητα σε επιχειρησιακές λειτουργίες και εργασιακές δραστηριότητες, όπου δημιουργούνται ποιοτικές θέσεις απασχόλησης.

sevek2

Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

 • Παροχή Επαγγελματικής Κατάρτισης, διάρκειας 90 ωρών, σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από τον τομέα της οικονομίας στο οποίο απασχολούνται. Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (σύγχρονη και ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση).
 • Πιστοποίηση των αποκτηθέντων γνώσεων και δεξιοτήτων. Οι εξετάσεις πιστοποίησης διενεργούνται μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης, από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης προσώπων σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO /IEC 17024. Η συμμετοχή στις εξετάσεις είναι δωρεάν για τους καταρτιζόμενους.

sevek3

Αντικείμενα κατάρτισης

 1. Στέλεχος Διαχείρισης Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων
 2. Στέλεχος Διαχείρισης Αποθήκης
 3. Ειδικός βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων με βάση το κρέας και κρεατοσκευασμάτων
  Τεχνικός Παραγωγής χαρμανιών
 4. Ειδικός βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων με βάση το κρέας και κρεατοσκευασμάτων
  Τεχνικός Συσκευασίας
 5. Εξωτερικός πωλητής

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερα..